Zapiekanka z szynką 200g

Zapiekanka Strona.jpg

Art.nr:

3323
Nasza zapiekanka z szynką to idealny wybór na szybki i pyszny posiłek. Chrupiąca bagietka, aromatyczny farsz pieczarkowy, ciągnący się ser i soczysta szynka tworzą niezapomniany smak. Spróbuj i przekonaj się sam!

Składniki

Pieczywo 50% [mąka PSZENNA, drożdże, utwardzony tłuszcz roślinny [woda, oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: E202, barwnik: E-160a, aromat], sól, cukier, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, woda]; ser 17,5% [(MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), skrobia]; farsz pieczarkowy 15% (pieczarki, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz); szynka 12,5% [mięso wieprzowe 81%, woda, sól, białko SOJOWE, regulatory kwasowości: E261, E326, substancja zagęszczająca E407, stabilizatory: E451, E452, cukier, białko wieprzowe, glukoza, aromaty (LAKTOZA), wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E316, substancja konserwujaca E250]; cebula czerwona 5%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

na 100g
Wartość energetyczna 882 kJ
Wartość energetyczna 211 kcal
Tłuszcz 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,6 g
Węglowodany 27 g
w tym cukry 1,2 g
Białko 10 g
Sól 1,4 g

Produkt przed odpiekiem należy rozmrozić w temp. od 0°C do + 5°C max. 8°C. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze od+0°C do+ 5°C max. 8°C (lodówka) do 72 godzin w folii. CONTACT GRILL - Produkt rozpakować z folii i umieścić go pomiędzy dwoma stronami papieru pergaminowego uprzednio rozłożonego na contact grillu z ogranicznikiem nagrzanym do 250°C. Po jego zamknięciu uruchomić minutnik (5 minut), po tym czasie wyjąć zapiekankę z papieru i podać na dedykowanej tacce do zapiekanek. PIECYK KWARCOWY - Pokrętło grzałek należy ustawić na grzanie góra-dół wybierając odpowiednie grzałki. Produkt rozpakować z folii i umieścić na ruszcie w piecyku, pokrętło czasu ustawić na minimum 4 minuty. Po tym czasie ostrożnie zdjąć zapiekankę z rusztu i podać na dedykowanej tacce do zapiekanek. Minimalna temperatura wewnątrz produktu bezpiecznego do spożycia to 63°C.
Mroźnia: 365 dni w temperaturze min. -18°C. Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (od momentu wyjęcia z mroźni, rozmrażać w zamkniętych zgrzewkach). Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
365 dni od daty produkcji
Zawiera: GLUTEN, MLEKO, SOJA Może zawierać: RYBY, DWUTLENEK SIARKI I SIARCZYNY, ORZECHY, JAJA, GORCZYCĘ
Liczba sztuk/karton 20 szt
Waga/Opakowanie 0,2 kg
Liczba opakowań /karton 20 szt
Waga/Karton 4 kg
Ilość kartonów/Warstw na palecie 60/6

Zobacz inne

Sibylla footer