Zapiekanka z boczkiem i serem wędzonym 195g

Art.nr:
3325Składniki
Pieczywo 51% [mąka PSZENNA, drożdże, utwardzony tłuszcz roślinny [woda, oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: karoten, aromat], sól, cukier, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, woda]; farsz pieczarkowy 15% (pieczarki 64%, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny); boczek pieczony 10% (boczek wieprzowy bez skóry, bez kości, sól, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu); ser żółty [(MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), skrobia]; cebula czerwona; ser wędzony 5% (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii); ser cheddar [(MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: karoteny), skrobia]
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
na 100gWartość energetyczna | 989 kJ |
Wartość energetyczna | 237 kcal |
Tłuszcz | 9,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g |
Węglowodany | 27,5 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 11,4 g |
Sól | 1,6 g |

Produkt przed odpiekiem należy rozmrozić w temp. od 0°C do + 5°C max. 8°C. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze od+0°C do+ 5°C max. 8°C (lodówka)
do 72 godzin w folii.
CONTACT GRILL - Produkt rozpakować z folii i umieścić go pomiędzy dwoma stronami papieru pergaminowego uprzednio rozłożonego na contact grillu z
ogranicznikiem nagrzanym do 250°C. Po jego zamknięciu uruchomić minutnik (5 minut), po tym czasie wyjąć zapiekankę z papieru i podać na dedykowanej tacce do
zapiekanek.
PIECYK KWARCOWY - Pokrętło grzałek należy ustawić na grzanie góra-dół wybierając odpowiednie grzałki. Produkt rozpakować z folii i umieścić na ruszcie w
piecyku, pokrętło czasu ustawić na minimum 4 minuty. Po tym czasie ostrożnie zdjąć zapiekankę z rusztu i podać na dedykowanej tacce do zapiekanek.
Minimalna temperatura wewnątrz produktu bezpiecznego do spożycia to 63°C
Mroźnia: 365 dni w temperaturze min. -18°C
Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (od momentu wyjęcia z mroźni, rozmrażać w zamkniętych zgrzewkach).
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
365 dni od daty produkcji
Zawiera: GLUTEN, MLEKO
Może zawierać: RYBY, DWUTLENEK SIARKI I SIARCZYNY, ORZECHY, SOJĘ, JAJA,
GORCZYCĘ
Liczba sztuk/karton | 20 szt |
Waga/Opakowanie | 0,195 kg |
Liczba opakowań /karton | 20 szt |
Waga/Karton | 3,9 kg |
Ilość kartonów/Warstw na palecie | 60/6 |