Zapiekanka pszenna z kurczakiem 200g

Zapiekanka z kurczakiem bez tła.jpg

Art.nr:

3310
To mistrzowska receptura! Nasza sycąca zapiekanka z soczystym kurczakiem, czerwoną papryką i cebulą z dodatkiem szczypiorku, sera cheddar i mozzarella doprawiona sosem czosnkowym zachwyci każdego! Mniam!

Składniki

Pieczywo PSZENNE 45% (mąka PSZENNA, woda, drożdże, olej rzepakowy, MLEKO w proszku pełne, zakwas PSZENNY suszony, masa JAJOWA pasteryzowana, sól, cukier, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), kebab z fileta kurczęcego 17% (filet z piersi kurczęcej (ze 112 g fileta wyprodukowano 100 g gotowego produktu), sól, białko SOJOWE, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), stabilizatory: trifosforany, polifosforany; glukoza, LAKTOZA z MLEKA, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego – zawiera SOJĘ, MLEKO), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, cukier, warzywa suszone, cukier karmelizowany, substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, cytryniany sodu, octany sodu; suszone koncentraty warzyw, ekstrakty warzyw), sos czosnkowy 15% (woda, olej rzepakowy, czosnek (5%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, przyprawy (zawiera GORCZYCĘ), białka MLEKA, substancja zagęszczająca: guma guar, mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; zioła, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu), ser mozzarella 8% (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna), ser gouda 5% (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: karoteny), cebula czerwona 5%, papryka 2%, ser cheddar 2% (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: annato norbiksyna, karoteny), szczypior

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

na 100g
Wartość energetyczna 1002 kJ
Wartość energetyczna 239 kcal
Tłuszcz 9,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3 g
Węglowodany 25,8 g
w tym cukry 2,8 g
Białko 12 g
Sól 1,4 g

Produkt przed wypiekiem należy rozmrozić. Produkt rozpakować z folii i umieścić pomiędzy dwiema stronami papieru pergaminowego uprzednio rozłożonego na contact grillu. Contact grill nagrzany do 250°C z ogranicznikiem. Po jego zamknięciu uruchomić minutnik (4.00 minuty) po tym czasie wyjąć zapiekankę z papieru i podać w chwytaku.
Mroźnia: 365 dni w temperaturze min. -18°C Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (od momentu wyjęcia z mroźni, rozmrażać w zamkniętych zgrzewkach). Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
365 dni od daty produkcji
Zawiera: GLUTEN, MLEKO, JAJA, SOJĘ, GORCZYCĘ. Może zawierać: ORZECHY, SELER, RYBY, NASIONA SEZAMU, DWUTLENEK SIARKI I SIARCZYNY
Liczba sztuk/karton 20 szt
Waga/Opakowanie 0,2 kg
Liczba opakowań /karton 20 szt
Waga/Karton 4 kg
Ilość kartonów/Warstw na palecie 80/10

Zobacz inne

Sibylla footer