Kiełbaska z serem i jalapeno 110g

Art.nr:
3316Składniki
mięso wieprzowe (80%), woda, ser żółty – 5,8% [mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny]; skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory: trifosforany; zielona suszona papryka jalapeno (0,33%), ekstrakty przypraw, aromaty, regulator kwasowości: cytrynian sodu; przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: azotyn sodu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
na 100gWartość energetyczna | 1085 kJ |
Wartość energetyczna | 262 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8800 g |
Węglowodany | 1500 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,3 g |

Produkt wyjąć z mroźni i rozmrażać w warunkach chłodniczych 0°C do +5 °C max. 8°C. Po rozmrożeniu umieścić na rozgrzanym roller-grillu na ok. 30 minut do osiągnięcia minimalnej temperatury wewnątrz produktu 63°C. Może pozostać na roller-grillu max. 4 godziny
Mroźnia: 240 dni w temperaturze min. -18°C
Warunki chłodnicze: 72 godz. w temperaturze 0°C do +5 °C max. 8°C (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni).
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej. Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Polska
240 dni od daty produkcji
Produkt zawiera mleko; może zawierać: GLUTEN, SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ
Liczba sztuk/karton | 70 szt |
Liczba opakowań /karton | 10 szt |
Waga/Karton | 7,7 kg |
Ilość kartonów/Warstw na palecie | 72/8 |