Bułka podwójna do hot doga 110 g

bułka podwójna.png

Art.nr:

40103
Bułka pszenna do hot doga w stylu francuskim w pełni wypieczona, miękka i delikatna w środku, chrupiąca na zewnątrz. Zmieści dwie kiełbaski. Najlepiej smakuje po zgrillowaniu w naszym opiekaczu.

Składniki

mąka PSZENNA (59%) woda, mąka ŻYTNIA (3%), drożdże, olej roślinny (rzepakowy), sól, cukier, substancja zagęszczająca: guma guar (E412), mieszanka wypiekowa [regulator kwasowości (E262), mąka PSZENNA, mąka SOJOWA, gluten PSZENNY, środek do przetwarzania mąki (E300), enzymy (PSZENICA), nieaktywne drożdże], substancja konserwująca: dwuoctan sodu (E 262ii).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

na 100g
Wartość energetyczna 1006 kJ
Wartość energetyczna 238 kcal
Tłuszcz 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 45 g
w tym cukry 1,2 g
Białko 6,9 g
Sól 1,3 g

Po wyjęciu zamkniętego kartonu z mroźni, rozmrażanie produktów trwa około 5 – 6 godzin. Po wyjęciu z kartonu worka foliowego z mrożonymi produktami rozmrażanie produktów trwa około 2 – 2,5 godzin. Po całkowitym rozmrożeniu produkt opiekać w urządzeniu typu contact -grill w temperaturze 230-250 st.C przez około 1 minutę.
Mroźnia: 270 dni w temperaturze min. -18°C. W temperaturze otoczenia 72 godz. w zamkniętym opakowaniu foliowym (max. łączny czas przechowywania od momentu wyjęcia z mroźni). Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu (worku foliowym).
Polska
270 dni od daty produkcji
Zawiera: zboża zawierające GLUTEN, SOJĘ. Może zawierać: sezam, orzechy włoskie, orzechy laskowe, mleko, orzeszki arachidowe, jaja.
Liczba sztuk/karton 30 szt
Waga/Opakowanie 0,11 kg
Liczba opakowań /karton 3 szt
Waga/Karton 3,3 kg
Ilość kartonów/Warstw na palecie 56/8

Zobacz inne

Sibylla footer